Домашня смачна випічка в усі часи вважалася кулінарним шедевром. Наші прабабочки створювали найсмачніші страви, використовуючи водночас мінімум кулінарного приладдя. На допомогу сучасній господині покликаний цілий арсенал аксесуарів, завдяки яким легко приготувати на домашній кухні зі звичайних продуктів кондитерський шедевр.
Папір, фольга та плівка для запікання — незамінні помічники на кухні, вони покращують якість готування та застосовуються для пакування продуктів. Надають стравам особливого смаку. Роблять їх оригінальними та запам'ятними. ; Необхідно відповідально підійти до вибору фольги, паперу та плівки для паковання. Враховуйте тип, ціну та призначення виробів. Вся необхідна інформація про якість матеріалів міститься на етикетках.
Харчовий плівка та пергаментний папір використовуються на професійних кухнях і в побуті. Вироби покращують якість приготованих страв, роблять приготування та зберігання комфортнішими та зручнішими.
Алюмінієва фольга — багатофункціональний і корисний матеріал, який стане в пригоді навіть у тому будинку, де духовка вмикається вкрай рідко. Фольга призначена для запікання та пакування продуктів. Вона запечатує смак приправ і спецій у страві, робить їжу соковитою. Сприяє швидкому приготуванню страв. Фольга нетоксична та жароміцна. Витримує високу температуру в духовці та захищає страви від пригорання.
Кулінарна фольга сумісна з усіма типами продуктів. Її можна постеляти на деко або навпаки — накривати лист. Їжа рівномірно покривається, у такий спосіб їжа захищена від обгорання й краще пропікається.
Фольга пакувальна має інше призначення — використовується для пакування їжі. Вона має високі захисні властивості та зберігає смак і свіжість продуктів. Фольга має низку переваг, порівнюючи з іншими матеріалами для пакування: